Ben jij je edelsteen kwijt die je altijd bij je draagt of heb je hem ergens in een doos gedaan met verhuizen, maar kom je er na een tijdje achter dat je hem niet meer bent tegen gekomen? Heb je je steen laten vallen en is hij kapot?

Weet dat het dan zo moet zijn.

Een edelsteen krijg of koop je op het moment dat je hem nodig hebt. Alles in het leven wat je doet, keuzes die je maakt of wat er gebeurd, komt op een bepaald moment op je pad. Of het nu leuke dingen of geen leuke dingen zijn. Het heeft een rede waarom iets juist wel of niet gebeurd. Soms verklaarbaar, soms  niet, soms is het pas achteraf dat alles op zijn plek valt. Overal valt een les of een boodschap uit te halen.

Edelstenen raak je kwijt op het moment dat je ze niet meer nodig hebt, soms kom je er pas later achter. ‘Hé waar is mijn steen gebleven’. Je zoekt alles af, maar kunt hem niet meer vinden. De steen heeft zijn werk gedaan en past niet meer in jouw leven op dit moment.

Een goed moment voor een nieuwe steen

Misschien vind je het vervelend omdat je het zo’n mooie steen vond, maar nu is het een goed moment om een nieuwe edelsteen uit te zoeken die op dit moment bij jou in je leven past.

Het kan zijn als je de steen binnenshuis kwijtgeraakt bent deze in de periode dat hij weer past weer naar boven komt. Wanneer je een edelsteen kettinghangertje kwijtraakt is dit precies hetzelfde. Alleen soms dan kan het zijn dat je een hangertje verliest doordat de lijm los is gelaten. Daarom kun je beter kiezen voor hangertjes met een pinnetje die erin zit of hangertjes die doorboord zijn.