Hi! Heb jij al gehoord van Dé Spirituele Beurs Online?

Dit is een online beurs voor ‘spirituele’ ondernemers. Je kunt hier langs alle kramen van de ondernemers gaan en hun aanbod en acties bekijken die ze tijdens deze beursweek aanbieden. Ik ben een van deze beurskramen met mijn webshop. De beurs loopt t/m maandag 5 april 09.00 uur. Tijdens deze week kun je in mijn webshop de actiecode: beurs2021 gebruiken en dan krijg je 15% korting op het hele assortiment bij een minimale besteding van € 15,-.

Babbeltjes beurskraam

Ook ben ik de organisator van deze beurs. Daar ben ik afgelopen tijd erg druk mee geweest om alles op te bouwen, er zit ontzettend veel tijd in. Maar het is erg leuk om te doen en super om te zien hoe enthousiast de standhouders en bezoekers zijn.

Het voordeel van de online beurs is… dat je gewoon vanaf je bank de beurs kunt bekijken EN wist je dat er een #winactie loopt? Het lijkt ons leuk wanneer jij je beursbezoek ook deelt in je vaste tijdlijn op Instagram en @spirituelebeursonline tagt in jouw post.

Degene die de leukste, grappigste, mooiste, origineelste, foto plaatst  en @spirituelebeursonline daarin tagt wint een Himalayazout theelichthouder! De Himalayazout theelichthouder wordt gesponsord door @bybabbeltje