Babbeltje stond 8 april in DeMooiBernhezeKrant heb jij dit ook gelezen of ontvang je deze lokale krant niet? Hieronder kun je het krantenartikel alsnog lezen als je wilt.

NISTELRODE – Babbeltje kan met spirituele artikelen ondersteuning bieden aan jouw dagelijks leven. Bijvoorbeeld met edelstenen in de vorm van kracht, energie, steun en positiviteit, maar ook met wierook en salie in de vorm van ontspanning en zuivering. Daarnaast vind je bij Babbeltje nog veel meer spirituele artikelen.

Spiritualiteit heeft mij, Babs van den Acker, eigenaresse van Babbeltje Spirituele Cadeaushop, al vanaf jongs af aan geïnteresseerd. Ook vind ik zelfontwikkeling belangrijk, het bewust zijn van je denken en doen, je gezondheid en het leven vanuit je intuïtie.

‘Een spiritueel leven, is een bewust leven’

Doe wat je leuk vindt en GENIET, het leven is al zo kort. Daarom vind ik het belangrijk om positieve energie door te geven. Wist je trouwens dat edelstenen ook kunnen helpen bij vele lichamelijke klachten en dat je een edelsteen altijd op gevoel moet uitzoeken? Voel welke steen op dat moment bij jouw past.
Sta jij met beide voeten op de grond, maar voel je dat er meer is? Vind je het interessant om te lezen over edelstenen, energie, welke invloed de maan kan hebben, hooggevoeligheid, mindfulness en andere spirituele onderwerpen? Deze vind je bij Babbeltje.

De gedichten van Babbeltje
Is het altijd druk in je hoofd? Bij mij vaak wel en daarom kreeg ik het idee om wat dingen van me af te gaan schrijven, in dichtvorm. Om tot creatieve dingen te komen is rust en een inspirerende omgeving erg belangrijk. Een heerlijke wierook en wat stenen op de juiste plek helpen mij daarbij.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.babbeltje.com of volg Babbeltje op Facebook en Instagram: @bybabbeltje.