Vanavond is het zover, dan sluiten we 2019 af. Weer een heel jaar voorbij. Tijd om het jaar af te sluiten en al je negatieve gedachten, zorgen, schuldgevoelens, angsten, boosheid en al het andere wat jou veel energie kost en waar je niets aan hebt los te laten.

De lucht in… weg ermee

Zullen we dit gewoon whoppa weg doen, gewoon de lucht in schieten, verbranden of misschien heb je een eigen ritueel om ‘dingen’ los te laten. Jij wilt toch ook het nieuwe jaar weer positief, krachtig en liefdevol in gaan? Ondanks dat het leven gewoon niet altijd gemakkelijk en even leuk is, moeten we er het beste van maken. Ja toch?

Nou laten we beginnen met 2019 goed af te sluiten. Zoals ik al vroeg… zullen we het letterlijk de lucht in schieten met een vuurpijl of gewoon als ritueel verbranden op oudejaarsavond?

Wij doen ook mee

Natuurlijk gaan wij zelf ook ieder een pijl afsteken. Een heel mooi idee van mijn partner! Ik vond dat een blogartikel waard. Dit wil ik ook graag met jullie delen en hoop dat er meer mensen zijn die net als wij het jaar willen afsluiten. Al het oudzeer los te laten en een plekje te geven.

Hoe gaan we dat doen…
Stuur je boodschap het universum in:

Stap 1: Pak een papiertje.

Stap 2: Schrijf op dit papiertje een tekst welke jij los wilt laten of afstand van wilt doen. Alles wat je tegenhoud of teveel negatieve energie kost om je leven in vreugde te leven zoals jij dit wilt, schrijf het van je af. Stop alle energie en emotie die je ervaart in je tekst en schrijf dit op jouw manier.

Schrijf het van je af

Stap 3: Vouw daarna het papiertje dicht en bevestig deze aan/op de vuurpijl.
(LET OP! Ga de vuurpijl NIET uit elkaar halen! Of gebruik een speciale wenspijl die ervoor geschikt zijn een papiertje in te doen) Wil je het verbranden dan vouw je het papiertje dicht en leg je het even weg.

Stap 4: Geniet van je avond met degene die bij je zijn en/of degene die in je hart zitten.

Stap 5: 00.00 uur Happy Newyear!

Stap 6: Ga naar buiten en geef jouw tekst mee met de vuurpijl.

Verbrand je tekst

Vuurpijl

Zorg ervoor dat je de vuurpijl met het papiertje erop veilig aansteekt, wanneer jij er klaar voor bent. Zeg in jezelf (of hardop) ik laat het los.

Verbranden

Wil je het verbranden? Zorg dan dat je voor je zelf een mooi plekje hebt waar je het kunt opbranden. Misschien heb je een openhaard of een vuurkorf in de achtertuin? Of een schaaltje waar je reinigend hout en kruiden in kunt branden, klein genoeg zodat het ook weer snel uit is.

Geef je woorden mee

Geef jouw woorden mee aan het vuur en de wind. Voel hoe je de verbinding met het verleden loslaat. Geef het mee met de wind richting het universum.
Laat gevoelens die hierbij loskomen de vrije loop, het is niet erg. Dat hoort bij het proces van loslaten en verwerken.

Veel succes, kracht en positiviteit gewenst! Op naar een mooi, krachtig en liefdevol 2020

Liefs Babbeltje